Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

VÝZVA PRO ÚČASTNÍKY CELOSTÁTNÍHO SETKÁNÍ MLÁDEŽE !!!


Datum:

VÝZVA PRO ÚČASTNÍKY CELOSTÁTNÍHO SETKÁNÍ MLÁDEŽE !!!

Obracím se na vás s naléhavou výzvou ohledně dopravy na CSM do Tábora. (Týká se těch, kteří pojedou na setkání v řádném termínu, tedy 13.8.2007)

Z jednání s ČD vzešel přesný harmonogram spojů pro účastníky z jednotlivých vikariátů v celé ČR. Je nejvýše nutné, aby všichni uposlechli těchto pokynů a umožnili sobě i všem ostatním účastníkům se do Tábora včas a bez větších problémů dopravit.

Milí přátelé,

 

Pozorně si přečtěte následující informace:

  • V příloze této zprávy je soubor v MS Excel, kde jsou uvedeny maximálně doporučené spoje pro jednotlivé vikariáty. To znamená, že vás důrazně vyzýváme, abyste uvedených spojení opravdu využili a necestovali později, než je uvedeno – zabráníte tak kolapsu! (Odjezdy jsou stanoveny z vikariátních měst, můžete se připojit cestou, ale důležité je zachovat stanovený spoj.)

  • Nejdůležitější je sloupec „I“, ve kterém je uvedeno místo a čas nástupu + přestupy. Sloupec „H“ upřesňuje čísla stanovených vlaků. 

  • Sloupce D-G obsahují informace o posilových spojích, které budou 13.8.2007 vypraveny pro nedostatečnou kapacitu pravidelných spojů. Týká se pouze vikariátů, které mají ve sloupci „D“ napsáno „Spec.“

    •  Posilový spoj Brno hl.n. - Tábor* (se zastávkami Brno-Kr.Pole, Tišnov, Křižanov, Žďár n. Sáz., Přibyslav a Havl. Brod. Ostatní zastavení jen z dopravních důvodů.) odjede z nástupní stanice Havlíčků Brod ve 12:15 hod. Tohoto spoje využijí (kromě moravských diecézí) pouze účastníci z Havlíčkobrodského a Humpoleckého vikariátu.

    •  Posilový spoj Praha hl.n. - Tábor* . Je určen (kromě jiného) pro vikariáty Jilemnice, Trutnov,Litomyšl, Ústí nad Orlicí, Náchod a Rychnov n. Kněžnou.

  • ČD prosí, aby účastníci CSM 2007 v Táboře, kteří pocestují vlaky ČD, a.s. maximálně využívali jimi navržených spojů, aby nedocházelo k přetěžování pravidelných spojů. Krizovým místem by se mohly stát především přestupní stanice Praha hl.n. a Veselí n. Lužnicí.

  • Všem účastníkům ČD doporučují zajistit si v pravidelných vlacích rezervaci nebo vyhrazení míst: Místenka nebo poplatek za vyhrazení místa pro 12 a více spolucestujících (vyjma vlaků SC) činí 15,- Kč / 1 osoba (nutno objednat předem!). (Současný návrh počítá s tím, že v některých úsecích budou zřejmě cestující stát.)

  • Cestující budou odbaveni v pravidelných vlacích (vč. posilových z Praha a Brna) dle TR10 Tarif ČD pro vnitrostátní přepravu cestujících a zavazadel. Ve vlacích bude prováděna kontrola jízdních dokladů vlakovým personálem, tzn. – potřebujete jízdenku.

 

Prosím, nespoléhejte na to, že „my tři se přece někam vmáčkneme“ – kdyby toto udělalo pouhé 1% přihlášených, celý systém zkolabuje, což neovlivní pouze účastníky, ale také běžné cestující, kteří budou ten den muset mít tak jako tak velkou zásobu velkorysosti a pochopení. V harmonogramu pro celou ČR jsou využity veškeré spoje (po stejných tratích jako východočeši  jede celá Morava a Slezsko)! Záleží tedy na zodpovědnosti každého jednotlivce!!!

 

 Moc vás prosím: rozšiřte tyto informace co nejvíce účastníkům, neboť ne každý má e-mail, ne každý se na něj dostane a ne každý jej uvedl do přihlášky správně! Díky!

Věřím, že společnými silami a ukázněností všechno dobře zvládneme a uvidíme se v Táboře - v pořádku a včas :-). V případě nejasností se neváhejte ozvat na 737215336.

 

Mgr. Ludmila Horáčková

Diecézní centrum pro mládež

Velké nám. 32, 500 03 Hradec Králové

tel. 495063421, 737215336

horackova [at] diecezehk.cz (horackova[at]diecezehk[dot]cz)  

 

Speciál Praha

Praha hl.n. 12:40 - Tábor 14:30

Souprava patrových vozů. Zastavení jen z dopravních důvodů.

 

 

Speciál Brno

Brno hl.n. 10:29 -

Brno-Královo Pole 10:41 / 10:42 -

Tišnov 10:58 / 11:00 -

Křižanov 11:24 / 11:26 -

Žďár nad Sázavou 11:44 / 11:47 -

Přibyslav 11:58 / 12:01 -

Havlíčkův Brod 12:16 / 12:33 (změna směru jízdy) -

Veselí nad Lužnicí

(změna směru jízdy, zastavení jen z dopravních důvodů) - Tábor 16:35.

Vlak bude mezi Jihlavou a Táborem několikrát zastavovat z dopravních důvodů na různě dlouhou dobu od 1 do 28 min. Jedná se jen o dopravní důvody a časy se mohou dle provozní situace měnit, prosíme, aby cestující nevystupovali.

Úschova během přepravy nebude možná.


Další zprávy

Z diecéze

test

test
Z diecéze

Adopce naruby - novinka Diecézní charity

Děti si vyberou svého adoptivního dárce samy.
Z diecéze, Česko

Noc kostelů

Tématem letošního ročníku je srdce.